Agility måned for måned  - 2010

DECEMBER:

30.12.10: Selvtræning på Hasselgård: Endnu en gang havde Susanne og jeg booket Hasselgård. I dag ville jeg introducere Bonus for posen. Jeg satte ham af og gik ned og løftede posen lidt og kaldt på ham og vupti - han løb igennem. Dette gjorde jeg en gang mere og så kunne han ellers selv løbe igennem den uden hjælp - dygtig hund :). Jeg fik lavet en lille bane bestående af spring-spring-pose-tunnel-spring- spring i U form. Sjovt at se hvor dan han vender det vide ud af øjnene nå han er ved at nå sit legetøj, som enten ligger i mål eller bliver kastet :OD. Vi fik også trænet slalomindgang (2 pinde) samt bom. Baresi var også lige i sit S 

28.12.10: Selvtræning på Hasselgård: Denne gang sammen med Susanne med Chutney og Cocktail. Bonus var helt vildt god til at koncentrere sig, selvom at Susanne løb på den anden halvdel af banen :) Baresi fik også ført sig frem i et voldsomt tempo :). Bonus fik prøvet bommen og den løb han på som han havde prøvet det 100 gange før :). Han har stopfelt på bommen ved nose-touch på musemåtte, men jeg valgte også at lægge en guf på måtten. Han spurtede over bommen og åd guffen, men blev ved med at NOSE-touche på måtten - sej fyr!

25.12.10: Selvtræning på Hasselgård: Skønt også at få lavet lidt med Baresi - han var godt nok tændt! Bonus fik trænet på nogle af de ting vi har lavet på hvalpe holdet.

20.12.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette: Denne gang skulle vi forsøge os med "mølle" og jeg var 100% sikker på at han ikke kunne sendes ud og tage møllen selvstændigt - men han gjorde det sgu' UDEN at tøve og i fint tempo - sej fyr - så STOL dog på din hund :OD. Han blev såmænd helt tændt på den kombination og specielt fordi der lå en tunnel lige inden møllen.

19.12.10: Selvtræning på Hasselgård: Skønt at få trænet noget af det vi har lært til hvalpe AG - han er godt nok herlig at træne med!

13.12.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette: Aftenens træning bød på slalom indgange (på 2 pinde) - dét havde Bonus ikke prøvet før - men et enkelt klik og han forstod at han skulle løbe imellem de 2 pinde - han tilbød rigtig indgang fra flere forskellige vinkler også 90° :0D - Dernæst skulle der baglænskædes et baneforløb på 11 "forhindringer": spring - tunnel - spring - tunnel - mølle - tunnel - spring - tunnel - spring     

12.12.10: Bonus til Hvalpe Agility - selvtræning: Susanne og jeg havde booket 2 timer på Hasselgård og jeg fik trænet STAY samt fremadsendelse på 2 spring og 2 tunneller, med Bonus - sej lille fyr - nøøj hvor han synes det er sjovt :oD og han kunne koncentrere sig selvom Susanne løb på den anden halvdel banen!    

 

NOVEMBER:

22.11.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:     

15.11.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:   

1.11.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:   

 

OKTOBER:

30.10.10: Agility stævne i Ribe:  Susanne og jeg kørte lige et smut til Ribe for at løbe AG - Chutney førte sig frem og fik et par "pinde" med hjem - Baresi var lige en tand for kæk og glemte at løfte stængerne og fik dermed et par nedrivninger - hmrff. Men "PYT" jeg fik betalt maden på vej hjem og det havde Chutney sørget for :oD

18.10.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:  Bonus er tilmeldt et kursusforløb på 8x indendørs på tæppe (Hasselgård) - jeg var lidt spændt på hvordan han ville reagere på tæppet, men det lod han sig ikke mærke af. Der er selvfølgelig ingen overliggere på nogle af springene, men vingerne står der. Vi startede med at træne fremad sendelse på 2 spring med skift bag hunden, til begge sider. Lene holdt ham, mens jeg gik i position og Tina sad i mål med hans legetøj - han var godt nok tændt og det generede ham overhovedet ikke at jeg skiftede bag ham - han var rigtig sej. Næste forløb var en tunnel - spring - A (25 cm højt). Først fik han lov at løbe hen over A'et 4-5x og dernæst lavede vi baglænskædning, så han fik et spring med og til sidst alle 3 forhindringer. De var placeret i en bue og Bonus var bare så sej til at søge forhindringerne. Igen fik vi Lene til at holde Bonus ved tunnelhullet, så jeg kunne gå i position og Tina sad ved nedgangen til A'et med hans legetøj - han løb alt hvad han kunne og var helt vildt god til at koncentrere sig - sej 4 mdr.s hvalp :o) :o) :o) - Super fed træning og jeg kørte glad hjem igen med troen på at Bonus nok skal få god fart på når han en dag skal løbe konkurrence.

17.10.10: Agility stævne - VAS: Hyggeligt at være til stævne igen, dog var det en meget lang dag (8:30-18), men Baresi løb ok, men desværre kunne han ikke stå fast på det glatte "Gundsølille"-tæppe :( og det bar især præg på hans tider, specielt i slalom var den helt gal, han løb og løb, men hang nærmest fast rundt om pindene....

16.10.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:  I dag var der 4 hvalpe med, en Border collie på 6½ md., en pudel 10 mdr. og en Collie på 5½ md. og Bonus på 4 mdr. Vi lagde ud med at teste hvordan kontakten var imellem hund og fører, Tina gik tæt på med Mo-jo, alt imens hun legede trække-leg med ham og løb en møllekombination. Bonus var helt vildt sej til at fastholde koncentrationen :) også selvom vi var tæt på. Dernæst var Bonus første hund på banen, han skulle lave fremadsendelse ned mod Tina og hans legetøj. Han løbe fint af sted på de små ben. Bagefter skulle Tina holde ham, alt imens jeg skulle sige lyde og trække rundt med hans legetøj på snor og løbe imellem de 3 spring (ingen overlæggere) på række. Jeg skal ellers love for at Bonus sprællede for at komme af sted ned til mig og ikke mindst legetøjet :). Næste øvelse var selvtræning på 2 spring (uden overlæggere) hvor hvalpen skulle shapes til at løbe snævert omkring vingen og tilbage til føreren som stod placeret midt imellem de 2 spring. Når første vinge var shapet skulle føreren skifte og sende hvalpen hen mellem næste vinge sæt og tilbage igen, så der derved blev løbet i 8 tal. Bonus forstår fint øvelsen, meeen han kunne nu godt sætte noget mere SPEED på :oD eller også var han bare lidt træt. Sidste øvelse var også fremadsendelse, denne gang med : SPRING - LET BUET TUNNEL - SPRING - SPRING. Øvelsen blev baglænskædet og prøvet fra begge retninger, til sidst hvor føreren skulle lave et retningsskift efter sidste forhindring. Jeg må sige at han fatter øvelserne lige med det samme og jeg tror også at han yder det bedste han kan pt., han er den yngste på holdet, med sine bare 4 mdr., så det skal nok gå.

1-3.10.10: VM i agility:  Jeanie, Susanne, Heidi og jeg var vanen tro på tur til VM i agility - denne gang i Rieden Kreuth, i syd Tyskland. Vi tog nattoget ligesom sidste år - det er bare så hyggeligt. Vi boede ca. 20 km fra hallen i en hyggelig by ved navn Amberg. Det var et rigtig godt hotel med fin service og det lykkedes os at lave en fast TAXA aftale til og fra hallen hver dag, så det var dejligt mageligt :oD. 

Der var godt nok sket meget mht. fart og niveau hos mange af ekvipagerne - hold op der er kommet tempo på og ikke mindst super flot handling. Japan havde virkelig rykket sig og så vidt jeg husker hev de også et par medaljer med hjem. Alt i alt igen en super fed oplevelse i hyggeligt selskab :OD - Dog var der hamrende koldt i hallen, så jeg vil tro at der var godt gang i hundetæpperne i de omkring liggende boder. Jeg ser frem til endnu en hyggelig tur næste år i Frankrig :oD

25.9.10: Bonus til Hvalpe Agility hos Tina Mette:  Vi var 2 hunde på holdet - en Collie hvalp og Bonus. Vi skulle lægge ud med at shape hvalpen til at løbe igennem et spring (uden overlægger) og rundt om vingen og tilbage til føreren.  Bonus fattede hurtigt hvad det gik ud på og blev shapet både højre og venstre om 2 vinger. Næste øvelse var fremadsendelse over 3 "spring", der blev baglænskædet og øvelsen gik rent ind. Dernæst skulle han lære at nose touche på en ligende musemåtte, også den øvelse gik rent ind - klog hund. Sidste øvelse var en ligende bom nedgang med en musemåtte forenden og 2 "slalompinde", så hvalpen bliver i 2+2 position (2 poter på jorden og 2 på bommen) og ikke glider ud med bagdelen. Dét syntes han godt nok var sjovt, men han var jo også vant til hvalpebommen hjemmefra :). Super fed træning også oven i købet med en kloge-åge hund :)

18/19.9.10: Agility - DKK: Årets sidste DKK stævne og med afsluttende ÅRS konkurrencer for HOLD og individuelt. Hverken Boban eller Baresi havde kvalificeret sig individuelt  i år, men Baresi var for 3. år i træk med på holdet WOWCHESKY (Gitte/Zinnia, Pia/Chip, Ann-Britt/Diesel, reserve Jesper/Indi) og vi vandt GULD for 3. år i træk :oD  

4/5.9.10: Agility - DM: En dejlig weekend i høj solskin - Baresi løb 2 fejlfrie løb og det rakte til en individuel placering som nr. 6 ud af 28 - hvilket jeg er ganske godt tilfreds med!

Baresi løb igen i år på holdet: WOWCHESKY og det lykkedes os at blive nr. 2 ud af 10 hold og dermed SØLV ved dette års DM

Resultater for mellemhundene

  

AUGUST:

28.8.10: Agility - Gisselfelt: Vi havde taget Bonus og Charlie med og de hyggede sig rigtigt - Baresi var også med, han skulle løbe AG3, som han valgte at lade sig diske i - hmrff :)

13-15.8.10: AG stævne, Vejen: Endnu en gang på tur til Vejen - Suanne og jeg kørte fredag eftermiddag og direkte ud at slå telt op - dér mødtes vi med Mette og Maj-Britt, som vi havde booket hytter sammen med, vanen tro. Om aftenen tog vi Bonus med i bilen, så han kunne være dér mens vi spiste. Han var dejlig nem at have med og jeg skal love for at han fik en på opleveren. En super skøn hvalp med masser af gåpåmod. Baresi løb fint, dog med et par nedrivninger :o(. Vores hold Wowchesky (Gitte/Zinnia, Ann-Britt/Diesel, Pia/Tawi og reserve Jesper/Indi) fik igen sejren i hus og løb med 15 point, så det ser sørme ud til at vi for 3. år i træk løber med ÅRETS HOLD titlen.

Flere billeder her

7-8.8.10: AG stævne, Albertslund: Bonus' første stævne, dog som tilskuer :0D. Om søndagen havde han taget en "ven" med, nemlig "Lille-Bonus" - begge hvalpe tog bare det hele i stiv pote - de er sgu' herlige. Og der blev også leget lidt med Toves nye lille papilon håb :oD 

Baresi løb nogle gode løb og var da oppe og hente præmie 3x, han vandt AG3, men desværre med 5 fejl, da han løb ud af den tunnel han var sendt ind i - ØV - kunne ellers være blevet AG champ.... Boban var ikke tilmeldt dette stævne.

Flere billeder her

Video: Cici og Bonus

 

JUNI:

13.6.10: Agility stævne, HH Hillerød: Så blev det igen tid til at afholde HH's stævne. Igen i år lykkedes det at skaffe hjælpere til stævnet og vi brugte en halv lørdag på at sætte telte op, afmåle baner osv. osv.. Selve stævnet forløb rigtig godt, til trods for at det blev en kold fornøjelse, men ingen regn :). Rent resultatmæssigt var der ikke noget at komme efter. Boban rev første pind i AGÅ - hmrff - det var den DM kvalifikation han manglede... - så jeg tror ikke at jeg vil forsøge at få den på de resterende fynske/jyske stævner - vi får se. Baresi er jo kvalificeret til DM :O). Begge var fejlfrie i SPÅ og lige uden for præmierækken.... Desværre rev Baresi en pind i SP3. Boban løb kun de åbne klasser.

13.6.10: Agility stævne, HH Hillerød: Så blev det igen tid til at afholde HH's stævne. Igen i år lykkedes det at skaffe hjælpere til stævnet og vi brugte en halv lørdag på at sætte telte op, afmåle baner osv. osv.. Selve stævnet forløb rigtig godt, til trods for at det blev en kold fornøjelse, men ingen regn :). Rent resultatmæssigt var der ikke noget at komme efter. Boban rev første pind i AGÅ - hmrff - det var den DM kvalifikation han manglede... - så jeg tror ikke at jeg vil forsøge at få den på de resterende fynske/jyske stævner - vi får se. Baresi er jo kvalificeret til DM :O). Begge var fejlfrie i SPÅ og lige uden for præmierækken.... Desværre rev Baresi en pind i SP3. Boban løb kun de åbne klasser.

MAJ:

29-30.5.10: Internationalt agility stævne, DKK Albertslund: Endnu en weekend med Agility, må indrømme at jeg snart trænger til en pause :). Baresi lagde ud med et super godt AG3 løb, uden nedrivninger. Hans tid var i top 38,... og det ville have rakt til en 5-6 plads, så vidt jeg husker, men men men der blev skrevet forkert på demmersedlen, så den noterede tid var 48,... sek - hmm der blev jeg godt nok sur! Nå, men PYT det er jo hvad der kan ske - hmrff :). Baresi var også fejlfri i AGÅ og SPÅ. Boban havde et fejlfri løb og 2 med fejl. Søndag var Boban ikke meget værd, han ville ikke hen til stævneringen og jeg havde nær ikke fået ham ud af buret... han ville gerne have guffer og havde ikke vrøvl med maven, men dog lignede han en der havde mavekneb :( - først søndag aften blev han heldigvis sig selv igen :oD. 

22-24.5.10: Agility stævne, RHV, Kingsmoor Cup, Ribe: Susanne og jeg drog vanen tro til Kingsmoor Cup i Ribe. Om lørdagen var vejret helt i top, dog noget varmt for hundene, som blev spulet med haveslangen i tide og utide. Mine løb var egentlig ok, men det blev til lidt fejl (nedrivninger) hist og pist... Boban valgte desværre at tage tunnellen, som havde indgang lige ved opgangen til bommen, i stedet for bommen - øv - da det var AG åben med DM kval og det var lige den vi manglede... Om søndagen var skulle jeg kun løbe 1 løb, nemlig AG3 med Baresi. Regnen stod ned og jeg var ikke super opsat til det løb, lavede sågar om på min start lige inden vi skulle løbe, men heldigvis valgte Baresi at løfte fuserne og sørme om ikke han vandt klassen, som bestod af 15 deltagere - jep "mor" var stolt, 2. AGILITY CERTIFIKAT kom i hus - dygtig hund :oD. 

 

9.5.10: Hvalsø Cup - AG stævne: Et super velarrangeret stævne med dejlige præmier og god stemning. Der var DM kvalifikation i de åbne klasser og sørme om ikke både Boban og Baresi var fejlfrie i både AG og SP, så det blev til 4 DM kvalifikationer :oD - Baresi manglede dog kun en i SP, så nu er han klar til DM i september. Boban mangler 1 i AG. Det var en lang dag og vejret viste sig ikke lige fra sin bedste side, så det blev en kold dag.

 

1.+ 2.5.10: Agility stævne, DKK, Hillerød: Endnu en weekend i agility'ens tegn. Begge rødder løb godt og Baresi hentede 2 DM kvalifikationer og Boban en :), så nu mangler Baresi kun en DM kvalifikation i spring. Vores hold Wowchesky (Gitte/Zinia, Ann-Britt/Diesel, Pia/Chip), Dorte/Baresi) blev suveræne vindere med 4 fejlfrie løb lørdag og 3 fejlfrie løb søndag - 15 point blev hevet hjem!. Der blev også fundet tid til at få shoppet lidt i boderne og hygge med veninderne :oD - alt i alt endnu en herlig weekend! 

Resultater:  

Alle Hold

 

APRIL:

24+25.4.10: Agility stævne, VEH: Årest første udendørsstævne i helt fantastisk vejr - høj sol og ingen vind :o). Begge rødder var tilmeldt - Baresi fik Agility Certifikatet i AG3 lørdag efter middag - dommer Allan Hansen. Desværre fik jeg ikke lige bedt nogen om at filme, men pyt - certet kom i hus og præmien - ja det var en pose kaffe??? - hmm, men mon ikke der blive tildelt en ærespræmie en dag. Baresi opnåede også en DM kvalifikation i Agility. Boban havde en herlig weekend - ruller sig altid inden han skal i ringen og IB'er ellers rundt på banen i store buer - men skøn er han altså at løbe med alligevel :)

Baresi nr. 6 i AGÅ

Baresi - agility certifikat

2+3.4.10 - 7.4.10: Gåsahoppet + påskeferie i Sverige: Susanne og jeg havde vanen tro booket "vores" lille hytte ca. 12 km fra hallen. Endnu en gang var det helt fantastisk at løbe på kunstgræsset m. små gummikugler i, fantastisk affjedring og hundene var helt vildt tændte inden start. Vi havde nogle rigtig gode løb - desværre er der ikke blevet uploaded nogle resultater endnu. Og som sædvanlig havde vi en super hyggelig tur.

BILLEDER

28.3.10: DGI stævne: Vores første udendørs stævne og rødderne var noget forårs kåde, selvom været ikke ligefrem viste sig fra sin bedste side, hold op hvor var det en kold dag, jeg savnede mine skibukser. Vi løb en Ag og 1 springbane, begge baner 2x. Alle 4 springløb var fejlfri, men i AG løbene blev det til 2x disk og 2x 5 fejl. Gerd, Jeanie, Susanne og jeg sad i telt sammen, så stemningen var høj :oD

20.3.10: Malmø - agilitystævne og shopping: Endnu en gang satte Susanne og jeg kursen mod Malmø for at løbe agility, og dog, jeg tror egentlig det var mest for at komme over og shoppe på den Internationale udstilling, hvor der var rigtig mange godt tilbud på ting til hundene og deres førere :oD - endnu en ARRAK jakke blev indkøbt og Baresi fik sin længe ventede Back On Track "undertrøje" :oD. Rent agility mæssigt var der ikke rigtig noget at komme efter, begge rødder løb fint, dog med lidt fejl hist og pist, men de havde det sjovt!

15.3.10: Hasselgård: Nøj hvor var Baresi sej og super hurtig her til aften - vi løb på en svær handlingsbane og sluttede af på en rigtig sprinter bane - jeg var helt høj :oD 

7.3.10: DAL 2010 - bane 1: Begge rødder skulle løbe og det gik egentlig meget godt, indtil de begge fik en vægring på anden sidste forhindring - hmrff - og dermed rigtig dårlige banetider samt 5 fejl - på den igen!

6.3.10: Herringløse: Ja, vi måtte jo lige afprøve Netes nye hal og fine gulvtæppe :oD - dejlig lys hal med godt underlag og god plads, så der kan løbes på 2 baner samtidig. Dog er der plastic overlæggere på springene og ham Baresi har det altså med at rive dem ned, jeg tror det er en kombination af gulvtæppet (virker glattere end det på Hasselgård) og dét at han ikke springer højere end højst nødvendigt - han har jo travlt :oD. Vi trænede sammen med Birthe, Bente, Heidi og Louise. Boban fik også lov til at løbe - han var helt høj, men han havde jo heller ikke trænet i flere måneder.

1.3.10: Hasselgård: Baresi tænder helt vildt på at løbe indendørs - så der er drøn på og han er SEJ - og så er det jo en sand fornøjelse at jeg ikke bliver forpustet - det kan sgu' godt betale sig at løbetræne! :oD

 

FEBRUAR:

21.02.10: DAL 2009: Igen i år blev resultaterne for DAL (Dansk agility link)  offentliggjort på VAS stævnet og i mellem klassen løb BARESI med 1. pladsen og BOBAN kom ind på en flot 3.plads - der deltog i alt 48 mellem hunde. 4 løb fordelt på 1 løb pr. kvartal. Så jeg er nu ganske godt tilfreds med at være i top 3 med begge rødder, igen i 2009 :oD. Begge rødder bidrog også med resultater til ÅRETS HOLD, for 3. år i træk :oD

Individuelt: Hold:
Store hunde:
1. Maibritt Johansen med Coy, HH
2. Susse Strandby med Sina, HH
3. Susanne Therkildsen med Rupee, BCK

Mellem hunde:
1.
Dorte Lauritsen med Baresi, HH
2. Jørgen Dreymann med Toby, HH
3.
Dorte Lauritsen med Boban, HH

Små hunde:
1. Jeanette Hardis med Xenia, NOA
2. Ellen Landmark med Fifi, HH
3. Marianne Blom Larsen med Monty, NOA

 

Store hunde:
1. BCK Vallensbæk Agility Sport
2. Kvistgård Agility Forening
3. Noagård Agility Klub

Mellem hunde:
1.
Hillerød Hundevenner
2. Noagård Agility Klub
3. MBS Hundeskole

Små hunde:
1. Noagård Agility Klub
2. Hillerød Hundevenner
3. MBS Hundeskole

 

Alle individuelle resultater

Resultaterne for mellem klassen

 

21.02.10: VAS agilitystævne: Endnu et stævne på gulvtæppe. Baresi løb rigtig fint og der var som altid stort indryk fra Sverige. 

Resultater

SP3:  Baresi blev nr. 14 af 27 - 10 fejl       

AG3: Baresi blev nr. 13 af 22 - 10 fejl 

Åben - Bedst af 2: Første løb: Baresi blev nr. 11 af 52 - fejlfri                                                                                          

Åben - Bedst af 2: Andet løb: Baresi blev nr. 11 af 52 - fejlfri - nr. 5-11 lå inden for samme sekund.                                                                                       

15.02.10: Hasselgård: Han er sgu sej ham Baresi - godt at hans fører er i topform og træner flittigt på løbebåndet - der er godt nok fart over feltet på den lille mand :oD

 

JANUAR:

18.01.10: Hasselgård: Super fed træningsaften med Tina Mette. Holdet vi er på består af Preben/Godis, Kate/Ludvig og Jeanette/Jeanz - et rigtigt hyggeligt hold og med rig mulighed for at drille/pace hinanden :oD

4.01.10: Agility kursusforløb på Hasselgård: Igen i år har jeg booket mig på et kursusforløb med Tina Mette - det løber over 8x, hveranden mandag. Jeg har store forventninger til dette kursus og jeg er sikker på at de nok skal  blive indfriet :oD. Baresi løber godt på tæppet og står fint fast og der er intet slid at se på trædepuderne. Skønt at komme i gang igen.

02.01.10 + 03.01.10: VAS agilitystævne: Årets første stævne på gulvtæppe. Baresi løb rigtig fint og der var som altid stort indryk fra Sverige. Et hyggeligt, lille kort stævne

Lørdag: Resultater

SP3: Baresi blev nr. 4 af 17 - INGEN kom igennem banen uden tidsfejl :0(                                                                                                                                                AG3: Baresi blev nr. 6 af 18 - Desværre røg han ind i 2.port i slalom og fik dermed 5 fejl :o(

Søndag: Resultater

SP3: Baresi blev nr. 8 af 16 - kun 2 kom igennem banen uden tidsfejl :0(                                                                                                                                                    AG3: Baresi blev nr. 2 af 18 - ØV var 1 sek. fra vinderen af CERTET (Nancy Holmström m. jojo - Sverige)

 

Vil du vide mere omkring agility, så kig ind på siden Links

Hvis du er kommet ind på denne side uden om hovedsiden, og gerne vil besøge min hjemmeside, så klik her: www.boban.dk